De voordelen van zwemmen mogen zeker niet worden onderschat. Om deze reden zijn we er trots op dat we in Ciudad Patricia over vier buitenzwembaden beschikken en  een binnenzwembad met een constante temperatuur van 28 graden.

Dit betekent dat u nu het hele jaar door kan zwemmen in een heerlijk warm bad met geweldig uitzicht. We bieden regelmatig aguagym, waar residenten elkaar ontmoeten en genieten van een stevige workout.

Onze buitenzwembaden worden gedurende het hele jaar schoon gehouden en bevinden zich direct naast de appartementsgebouwen.

Zwemmen is om vele redenen een goede oefening voor senioren:

  • Zwemmen is goed voor de gewrichten. Als u zwemt, wordt het lichaamsgewicht ondersteund, zodat er geen druk ontstaat op de gewrichten.
  • Strekoefeningen zijn altijd goed, maakt niet uit welke leeftijd u heeft. Zwemmen betekent Omdat water ongeveer 10 keer dikker is dan lucht, wordt zwemmen gezien als een weerstandstraining, waarbij vele spieren worden aangesproken.
  • Als we ouder worden, zijn we makkelijker slachtoffer van Osteoporosis, een ziekte waarbij de botten breekbaarder worden. Hoe meer lichaamsbeweging u heeft per dag, hoe kleiner de kans op Osteoporosis.
  • Zwemmen is tevens goed voor hart-en bloedvaten. Je stimuleert het hart, waardoor het sterker wordt en er minder kans is op een hartziekte.
  • Zwemmen vermindert de stress, laat jezelf goed voelen en veroorzaakt een beter humeur.

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste en meest relevante ervaring te geven.

U kunt uw internet instellingen veranderen. Lees Méér

Ik begrijp het