Planning

Op grond van de grote vraag naar grote en luxe appartementen heeft Senior Resort Ciudad Patricia heeft "Project IRIS" gelanceerd, een gebouw met 15 premium appartementen die in 2018 zijn voltooid. Het nieuwe gebouw Iris staat gepland naast het recent gebouwde overdekte  zwembad, op slechts enkele meters afstand van de ingang van het zeer centraal gelegen hoofdgebouw met receptie, restaurant, cafetaria etc. 

Dit gebouw is bijzonder geschikt voor personen van 55+ die een mooie woningen zoeken in een servicegerichte omgeving en die zich op de toekomst willen voorbereiden. De omgeving geeft back up in alle mogelijke situaties die u zich maar kunt bedenken. Speciale wensen van de kopers kunnen nog besproken worden. Iris biedt een ideale woonomgeving waar veel senioren naar op zoek zijn.

 

Details

  • Luxe nieuwbouw op zonnig en centraal gelegen locatie.
  • Privé-toegang met lift per 2 appartementen.
  • Gebouwd naar hoge Nederlandse kwaliteitsstandaarden.
  • Perfect geïsoleerd.
  • Duurzaam en comfortabel uitgevoerd met o.a. vloerverwarming-en koeling, grote inloopdouche, ruime keuken met o.a. afwasmachine en inductie kookplaat.
  • Directe toegang met lift naar het souterrain met opbergruimten en garages.
  • De appartementen hebben een afmeting tussen de 98m2 en 130m2 en zullen in gebruiksrecht worden uitgegeven.

 

Prijzen

De prijzen voor de aankoop van een levenslang woonrecht ofwel gebruiksrecht, zijn vanaf € 271.000,- voor een appartement van 105m2 met een toe-en afname van € 5.250,- per levensjaar uitgaande van de leeftijd van 65 jaar. De prijs wordt berekend op de leeftijd van de jongste persoon die in het contract wordt opgenomen.

Bij eventueel annuleren van het contract is er recht op een teruggave die wordt berekend via onze teruggave tabel. De teruggave is afhankelijk van de leeftijd waarop de woning wordt gekocht en het aantal jaren dat er gebruik is gemaakt van de woning. Bij eventueel overlijden van de bewoner(s) zal de teruggave ter beschikking staan aan de begunstigde die in het contract voor levenslang woonrecht wordt opgenomen.

De servicekosten zullen gelijk zijn aan de reeds bestaande woningen, momenteel € 310,45 per maand voor een standaardwoning. Dit wordt betaald voor alle woondiensten die er in het park aanwezig zijn. (zie ook bijkomende kosten bij het tapje “appartementen”).

Op dit moment zijn alle IRIS-appartementen bezet. Na verloop van tijd zijn deze mogelijk beschikbaar, dus we raden u aan om uw interesse in onze Premium Luxury Apartments te registreren door het onderstaande formulier in te vullen.

 

Meer weten?

Heeft u interesse in project IRIS, dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken via onderstaand contactformulier.


Neem contact met ons op
IRIS in beeld

 

IRIS Kwaliteitsomschrijving

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste en meest relevante ervaring te geven.

U kunt uw internet instellingen veranderen. Lees Méér

Ik begrijp het