Proefwonen

Er zijn momenteel nog enkele appartementen beschikbaar voor proefwonen. Deze appartementen zijn totaal gemeubileerd en hebben volledige inventaris voor de keuken, linnengoed, wasmachine en tv met verschillende nederlandse kanalen.

In deze periode kunt u het leven in Ciudad Patricia, maar ook de bewoners en de omgeving beter leren kennen. De mogelijkheid tot proefwonen hangt uiteraard samen met de beschikbaarheid van de appartementen.

Verblijf in Appartement:

U betaalt € 375,- per week met een maximum van 3 personen per appartement. Deze prijs is inclusief water, stroom, linnengoed en wekelijkse schoonmaak.

Proefwonen in een appartement is mogelijk vanaf een minimum van 4 dagen tot een maximum van 2 weken. De bevestiging van uw verblijf kan minimaal 1 maand voor binnenkomst worden bevestigd.

Verblijf in Studio:

Daarnaast hebben we ook 3 studios gelegen in ons hoofdgebouw. Deze zijn vergelijkbaar met een ruime hotelkamer, volledig ingericht met keukenblok, wasmachine, tv en internet.

  • De 2-beds studio kost € 50,- per nacht 
  • De 3-beds studio kost € 60,- per nacht

Deze studio´s kunnen worden gebruikt voor proefwonen, maar uiteraard kunnen deze ook worden geboekt voor familie en vrienden van onze residenten.

Het verblijf in de studio´s is mogelijk vanaf 4 dagen tot maximaal 4 weken en kan 1 jaar voor binnenkomst worden bevestigd.

 Neem contact op voor het maken van een reservering.

Onze website maakt gebruik van cookies om u de beste en meest relevante ervaring te geven.

U kunt uw internet instellingen veranderen. Lees Méér

Ik begrijp het